RSS
 

Cukinia nadziewana

11 paź

Cukinię którą widzicie sama wyhodowałam, kilka ich zebrałam. Cukinia wyszła super zachęcam Was do wypróbowania przepisu

 

Składniki:

4 małe cukinie

20 dag mielonego mięsa

Pomidor

Ząbek czosnku

Mała cebula

Oregano

Pieprz i sól

Sposób przygotowania:

Cukinie przekroić wzdłuż na połówki, wydrążyć miąższ. Miąższ, pomidor, cebulę i czosnek drobno posiekać, wymieszać z mięsem, doprawić solą, pieprzem i oregano. Napełnić farszem połówki cukinii. Piec je na rozgrzanym piekarniku prze 20 minut. Podawać na gorąco z sosem pomidorowym lub keczupem, posypane natką pietruszki.

IMG_4808

 

Spodobał Ci się przepis pozostaw swój komentarz ;)

Smacznego !!!

 
1 komentarz

Napisane przez w kategorii Kolacja

 

Tags: , , , ,

Dodaj komentarz

 

 
  1. ~Ania

    1 grudnia 2016 o 18:56

    Bardzo lubię cukinię pod każdą postacią. :-)

     
 

  • RSS